Fenomen In Serviciile De Rent A Car Din Braila

{lang: 'ro'}

Multe persoane au incercat sa ne contacteze in ultimele zile… Chiar am avut intrebari si pe pagina de Facebook de ce nu primesc raspunsuri la e-mailurile si telefoanele pe care le dau.

Ideea este ca cererea de servicii rent a car locale din ultimele zile a depasit asteptarile tuturor si de aceea toate masinile de inchiriat din Braila sunt inchiriate cel putin inca 2 saptamani adica pana in jurul datei de 20 august.
Acest fenomen se repeta aproape in fiecare an incepand cu luna mai si pana pe la sfarsitul lunii august. Este foarte greu sa gasesti o masina de inchiriat in Braila (chiar si Galati) in aceasta perioada asa ca va sfatuim ca anul viitor sa rezervati masina cu cel putin o luna inainte daca vreti sa aveti o vizita in tara sau un concediu cat mai linistit.

Rezervarea se va putea face personal la unul din sediile rent a car din Braila sau online prin plata a minim 50 Euro cash in cazul rezervarilor personale, sau cu cardul/Paypal in cazul rezervarilor online. Pentru inlaturarea oricaror indoieli mentionam ca se va elibera chitanta si se va face un pre-contract care pot fi trimise si pe e-mail iar toate tranzactiile online vor fi facute folosind sisteme de plata securizate oferite de firma specializate.

Bineinteles, aceste rezervari nu sunt necesare si puteti da si un telefon, persoana cu care vorbiti putand spune:”Da …va asteptam pe acea data…” dar in momentul in care va duceti atunci sa inchiriati sa nu gasiti masina disponibila pentru ca a venit altcineva care a luat-o! Acest lucru se intampla si din neseriozitatea firmelor de rent a car dar in principal din vina unor clienti care suna, spun ca vor veni intr-o ora sau maine sa inchirieze masina si apoi nu mai vin, sau se duc poate la alta firma.

Inca o data ne cerem scuze pentru disconfortul creat si daca sunt persoane care suna si nu primesc raspuns la apeluri este din cauza ca nu sunt masini disponibile.

Ati folosi un sistem de rezervare online ca sa fiti siguri ca veti avea o masina rezervata la data ceruta?

View Results

Loading ... Loading ...
This entry was posted in Inchirieri Auto Braila, Rent A Car Braila and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>